Zomergasten welkom

2 juli 2015 door Frans Ebeltjes

Ommen staat bekend al s een gastvrije gemeente waar elke zomer duizenden mensen graag hun vakantie doorbrengen. In onze zondagmorgendiensten bemerken we dat veel mensen ook tijdens hun vakantie hun goede gewoonte om een samenkomst te bezoeken niet onderbreken. Het is dan fijn om hen te ontmoeten. Anderen zijn de weg naar kerk of gemeente wat kwijt geraakt, maar grijpen juist de vakantieperiode aan om, soms na lange tijd, weer eens een dienst bij te wonen.  Ook zij zijn van harte welkom.

Gedurende de zomerperiode blijven de zondagmorgendiensten van de Evangelische Gemeente Ommen gewoon doorgaan. Wie je ook bent, wat je (kerkelijke) achtergrond ook is, weet dat je  hartelijk welkom bent als je het verlangen deelt om  samen te komen met andere mensen die geloven in het grootse werk dat de Here Jezus heeft gedaan. En als je dat  nog niet zo zeker weet, maar er wel iets van zou willen weten, ben je evenzeer welkom.

De dienst begint om 10.00 (adres zie homepage).