Gezins-kerstviering

18 december 2015 door Frans Ebeltjes

Mensen van alle leeftijden zijn op Eerste Kerstdag van harte welkom in de gezins-kerstviering in de sporthal van de Carrousel. Het bekende kerstverhaal over de geboorte van Jezus staat in deze dienst centraal in zang, muziek, toneel en film. De samenzang wordt begeleid door een tienerband.

De dienst voor het hele gezin begint op 25 december om 10.00 uur. De sporthal is bereikbaar via de ingang aan de Chevalleraustraat, naast gebouw de Oase van de Evangelische Gemeente Ommen. Onnodig te zeggen dat iedereen van harte welkom is.  Na de dienst is er gelegenheid om onder het genot van koffie, thee, fris en wat lekkers na te praten en elkaar te ontmoeten.

De gezinsdienst wordt in Ommen onder andere aangekondigd via het kerstnummer van de brochure Leven.nu, dat op zaterdag 19 december in heel Ommen huis-aan-huis wordt verspreid.

leven Kerst