Oase open tijdens jaarwisseling

30 december 2015 door Frans Ebeltjes

De jaarwisseling in je eentje vieren is niet nodig in Ommen. Op Oudejaarsavond is gebouw de Oase van de Evangelische Gemeente vanaf 21.00 uur geopend voor iedereen die in gezelschap van anderen nog eens wil terugkijken op het oude jaar en het nieuwe jaar wil inluiden. Het accent ligt op ontmoeting, met daarnaast mogelijkheden voor gezamenlijk gebed en/of het zingen van enkele liederen. Maar ook het genieten van oudejaarstradities zoals oliebollen en het spelen van een spel behoren tot de mogelijkheden. Iedereen, wel of niet betrokken bij de Evangelische Gemeente, is van harte welkom. Wie de mogelijkheid heeft wordt gevraagd om iets te eten en/of te drinken mee te nemen (geen alcohol). Het adres is: Chevallereaustraat 16  (onderdeel van multi-cultureel centrum de Carrousel).