Weeknieuws van 20 maart

19 maart 2016 door Marko Swets

Goede Vrijdag
Op Goede Vrijdag, 25 maart, herdenken we ook als gemeente dat de Here Jezus zijn  leven gaf aan het kruis als prijs voor onze zonden. Een goed moment om met elkaar het avondmaal te gebruiken. We doen dat dit jaar vanaf 19.00 uur in onze eigen Oase, omdat de gebruikelijke plek, de theaterzaal in de Carrousel, niet beschikbaar is.

Pasen
Pasen, dit jaar op zondag 27 maart, mag voor ons het hoogtepunt van het jaar zijn. We vieren  de opstanding van de Here Jezus tijdens een bijzondere dienst op eerste Paasdag, vanaf 10.00 uur in sporthal. Dit feest, dat het thema krijgt ‘Jezus leeft, leef jij voor Hem?’, is voor iedereen toegankelijk.  De Paasboodschap zal klinken, er wordt veel gezongen en voor de kinderen wordt een apart programma voorbereid, compleet met een echt paasontbijt.  Alle belangstellenden zijn welkom.

Oproep – gevraagd – gezocht
Handig persoon met de computer m/v. Heb jij zelf een computer, beschik je over MS-Word en kan je goed overweg met kolommen en tekstopmaak? Ben je daarnaast creatief in het samenstellen van de nieuwsberichten en snapt wat een pdf is, dan ben ik waarschijnlijk op zoek naar jou.
Maar naast bovenstaande zijn de volgende punten net zo belangrijk: Ben je enthousiast, beschikbaar op de donderdagavond en wil graag dienend bezig zijn voor de gemeente, wacht dan niet langer en kom bij communicatie.
Mail, bel of spreek mij even aan na de dienst.
Marko Swets, communicatie@evango.nl

Doopdienst
Er heeft zich weer iemand aangemeld voor de doop. Bastiaan Wassens wil zich graag laten dopen. We hopen dit binnenkort te kunnen doen.
Wil jij je ook laten dopen? Neem dan even contact op met één van de oudsten voor een nader gesprek hier over.

Zomertijd
In de nacht van zaterdag 26 op zondag 27 maart, gaat de klok weer van 2.00 naar 3.00 uur.
Met het Paasweekend dus een uurtje minder slapen…