Weeknieuws van 10 april

9 april 2016 door Marko Swets

Doopdienst
Op zondag 24 april hopen we een doopdienst te mogen houden in de theaterzaal van de Carrousel. Bert en Henriëtte Nieuwenhuis  en Bastiaan Wassens hebben te kennen gegeven zich te willen laten dopen. Gehoorzaam zijn aan God en Jezus als Heer van hun leven, dat is het verlangen dat uit hun getuigenis spreekt. Als jij je ook aangesproken voelt en deze stap overweegt te zetten, vraag dan verder informatie aan een van de oudsten.

Mexico
Bert en Margot Klarenbeek zijn afgelopen donderdagmorgen naar Mexico gevlogen. Ze zullen daar onder andere een poosje samen optrekken met Erno en Heidi Kersbergen en een bezoek brengen aan het centrum van Jeugd met een Opdracht waar Erno en Heidi werkzaam zijn en onderwijs volgen. Uiteraard worden de hartelijke groeten van de gemeente overgebracht. Over (vanaf nu) ruim twee weken hopen Bert en Margot weer terug te zijn in Ommen. Erno en Heidi, keren in juni terug naar Nederland. Gevraagd is om te bidden voor zowel Bert en Margot als voor Erno en Heidi. Voor een veilige reis en behouden thuiskomst, maar ook om God te vragen op welke wijze Erno en Heidi hun toekomst mogen gaan inrichten.

BROTHERS | BERGEN VERZETTEN
Bergen verzetten; dat is het thema voor de derde mannenavond. Een avond waarin we samen willen nadenken over de obstakels en uitdagingen in ons leven en over God’s beloften voor ons. Gert Molema neemt ons hierin mee, onder andere naar aanleiding van Zacharia 4, waar God Zerubbabel belooft: “Wie bent u, grote berg? Voor de ogen van Zerubbabel zult u een vlakte worden”. Kom ook en neem je vrienden mee!

Datum: Zaterdag 23 april 2016
Tijd: 19:30 (we beginnen met koffie)
Locatie: Crescendo, van Reeuwijkstraat 36, Ommen
Meld je aan via www.brothers.nu

Tieners
De dienst van zondag 17 april zal geen uitgesproken tienerdienst worden, maar zal wel voor een belangrijk deel in het teken van de tieners en het tienerwerk staan. Als gemeente mogen we bidden voor de leiding en rondom hen staan.
Na de dienst hebben de tieners een gezamenlijke maaltijd waarna zij rond 13.15 uur starten met een middag vol ontspannen sport en spel. De middag duurt tot ongeveer 16.00 uur.

Iedereen vanaf de middelbare school die zin heeft in een sportieve middag is van harte uitgenodigd bij deze activiteit. Wel handig om hierbij indoorsportschoenen/kleding mee te nemen.
Mocht je ook willen aansluiten bij het eten, neem dan even je eigen maaltijd mee. Dan kun je gezellig er bij komen zitten.
Wees gewaarschuwd: Het kan wel eens erg gezellig worden =)

De Christenvrouw
De Christenvrouw  afd. Ommen e.o. komt weer bijeen op D.V. vrijdagmorgen 15 april  a.s. Ds. M. Zoeteweij te Lemele  hoopt dan voor ons te spreken. Het onderwerp is: “ Paul Gerhard”. Leden en niet-leden zijn weer van harte welkom in het
Herv. Centrum te Ommen.
Aanvang 9.30 uur. Einde 11.30 uur.
Inlichtingen:G.M. van Ommen-Middelkoop.
Tel: 0529-456729

Teenstreet
Ook dit jaar gaat de jeugd in de zomer natuurlijk weer naar Teenstreet! Vanuit onze gemeente wordt het dit jaar georganiseerd door Peter en Margreet. Zij zijn dan ook het aanspreekpunt voor alle vragen en dergelijke omtrent TeenStreet. Het mailadres waarop ze onder andere te bereiken zijn voor TeenStreet is: teenstreetevango@gmail.com

Wij wensen hen veel zegen toe en alvast een te gekke tijd bij de voorbereiding.