Vakantie? Welkom in de dienst!

9 mei 2016 door Frans Ebeltjes

Ommen is voor heel veel mensen vakantiebestemming. Een periode van rust en ontspanning waarin je de tijd hebt om dingen te doen die je graag doet, of juist gelegenheid hebt om eens iets te doen wat je anders nooit doet. Naar een zondagmorgendienst gaan bijvoorbeeld. Lekker anoniem eens een kijkje nemen, zonder verdere verplichtingen; je bent zeer welkom bij de Evangelische Gemeente Ommen. Maar ook als je regelmatig naar een kerk of gemeente  gaat en je wilt dat patroon in de vakantie niet doorbreken, dan ben je evenzeer welkom .  Weet wel waar het over gaat: over de Here Jezus, verlosser van mensen, gestorven voor onze zonden, maar opgestaan!  In Hem geloven wij, we eren en aanbidden Hem, willen van Hem leren, Hem volgen en bekend maken in de wereld rondom ons. Dat doen we door veel te zingen, muziek te maken, samen te bidden en te luisteren naar een prediking.

Je bent van harte welkom, elke zondagmorgen om 10.00 uur de sporthal van Ommen, onderdeel van  multi-functioneel centrum de Carrousel. We gebruiken de ingang Chevallereaustraat 16,  naast de Oase, het gebouw van de Evangelische Gemeente. Naast de dienst voor volwassenen is er een apart programma voor de kinderen (in de zomer soms wel iets aangepast).